Tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä on:

Koivistoisen Mansikkapaikka

Lintumäentie 9

15540 Villähde

 

2. Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Ottamalla meihin yhteyttä tai antamalla palautetta, pyydämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Hyödynnämme kyseisiä tietoja vain omassa yrityksessämme.

 

3. Näin käsittelemme tietojasi.

Tarvitsemme s-osoitetietojasi, kun lähetämme sinulle viestiä takaisin päin tai ohjeistamme reklamaatiotilanteissa. Sähköpostiosoitteeseenne tulee vastausviesti lähettämäänne viestiin. Kaikki tietonne on sähköpostissamme vain meidän asianomaisten nähtävillä ja salasanojen takana. Asianomaisina tarkoitamme yrityksemme henkilökuntaa. Emme hyödynnä tietojasi suoramarkkinointia varten, emme lähetä tarjouksia tai tiedotteita sähköpostitse. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

 

4. Sinun oikeutesi.

Sinulla on oikeus tarkistaa mitä tietoja tai muistiinpanoja sinusta on tallennettu ja sinulla on oikeus saada kopio tallennetuista tiedoista. Sinulla on oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua tai tietojesi poistamista, jos niiden säilyttämiselle ei ole enää perusteita. Lain sallimissa tapauksissa, voimme veloittaa sinulta käsittelymaksun täyttääksemme pyyntösi yllä oleviin kohtiin.