Acerca de

Marjakuski

jake-weirick-C6CLV-tL0PA-unsplash.jpg

Marjakuskin työstä:

Etsitkö monipuolista ja opettavaista kesätyötä, jossa aika ei käy pitkäksi? 

Etsimme Koivistoisen Mansikkapaikalle täysi-ikäisiä, ulospäinsuuntautuneita, sosiaalisia ja oma-aloitteisia MARJAKUSKEJA, jotka toimivat myös MARJANMYYJÄNÄ myyntipisteissämme Päijät-Hämeen alueella. 

Työnkuvaan kuuluu marjojen pakkaamista, järjestelyä, kuljettamista pakettiautolle tilalta marjojen myyntipisteisiin ja kojujen asioista huolehtimista. Huomioithan, että pääosa tästäkin työstä on myyntityötä marjanmyyntipisteissä. Kuljetusmatkat vaihtelevat, riippuen vastuualueistasi. Yhden kuskin vastuulla on n. 2-3 kojua.

Myyntipisteemme sijaitsevat:

Prismat: Laune, Holma, Syke, Hollola

S-marketit: Orimattila ja Nastola

Töitä on viitenä päivänä viikossa 5-8h päivässä sisältäen myös lauantai- ja sunnuntai työtä. Perjantai ja lauantai ovat viikon vilkkaimmat kauppapäivät, joten näinä päivinä on melkein aina työvuoroja. Viikon kaksi vapaapäivää sijoittuvatkin useimmiten sunnuntaihin tai ma-to välille. Useimmiten vuoro on yli 7h päivässä, näin tunteja voi kertyy tyypillisesti yli 35h viikossa. (Tämäkin riippuu täysin satokaudesta)

Työt alkavat ja päättyvät tilallamme Lahdessa Karistossa. Työpäivän aikana käytetään työnantajan autoja. Työssä tarvitset B-ajokortin, ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Pisimmillään työtä on touko-kesäkuun vaihteesta syyskuun alkupuolelle asti. Me perehdytämme sinut työhön, jotta tekeminen olisi mahdollisimman laadukasta ja mukavaa! 

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön osaavassa ja innostuneessa porukassa. Jos kaipaat kesätyöltäsi tekemisen meininkiä ja mahtavia työkavereita, laita hakemus PDF-muodossa + CV osoitteeseen: 

toimisto@mansikkamies.fi.

Lisää viestin otsikkoon/aiheeseen: MARJAKUSKI LAHTI. 

Huomioithan, että ilman liitteitä lähetettyjä hakemuksia emme käsittele. Laita hakemukseen tarkasti ajanjakso/-jaksot, jolloin voit olla töissä (huomioi juhlat, lomamatkat ym. pakolliset menot).

Työsuhteessa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Työvoimavaltaisella alalla emme pysty kilpailemaan kovimmilla palkoilla, mutta työn sisällössä olemme vahvoilla. 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan. 

Työaika: 2- vuorotyö, 5-8h päivässä vaihtelevasti tai sopimuksen mukaan. 

Työn kesto: 1-3kk, satokauden ajan. 

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän sen mitä pikimmiten viimeistään 31.3.2022! Käsittelemme kaikki saapuneet hakemukset ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Mansikkatilaamme voit tutustua helposti Facebookista ja Instagramistamme.