Acerca de

Marjanmyyjä
(Lahti/Vantaa)

jake-weirick-C6CLV-tL0PA-unsplash.jpg

Marjanmyyjän työstä:

Me Koivistoisen Mansikkapaikalla kiinnitämme huomiota erityisesti positiiviseen ja sitoutuneeseen työasenteeseesi sekä haluun palvella asiakkaitamme hyvin kiireisen satokauden keskellä. Lisäksi haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia myyjiä.

Arvostamme erityisesti joustavuutta, kokemusta työelämästä, myynnistä sekä halua kehittää itseensä asiakaspalvelun parissa.

Myyjänä työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu-, myynti-, tuote-esittely ja neuvonta, varastointi sekä kassankäsittely. Tarkastat myyntipisteellesi tulleiden tuotteiden laadun ja määrän, pidät myyntipisteen/myymälän esillepanot houkuttelevina ja siistinä, huolehdit yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä. Työ on tiimityöskentelyä ja yhdessä tekemistä, mistä haluamme pitää kiinni ja on valttikorttimme. Osa työtehtävistä on fyysisiä, kuten tuotteiden nostelu ja pakkaaminen. Tilamyymälöissä osallistut myös itsepoiminnan työtehtäviin sekä pienimuotoisesti kahvilatoimintaan. 

Meidän porukassa tarvitset:

- Vähintään 16-vuoden ikää. 

- Hyvää englannin kielen taitoa
- Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä
- Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
- Hyviä yhteistyötaitoja ja yleisiä käytöstapoja
- Valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa joustavasti (aamu-, ilta- ja viikonloppuvuorot)
- HYMYÄ HUULEEN!

Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan satokauden ajan kesäkuusta elo-syyskuuhun asti. Totta kai toivomme sinulta mahdollisimman pitkää sitoutuneisuutta työhön. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden tuntimäärät vaihtelevat myyntipisteittäin ja satokauden mukaan. Normaalisti töitä on viitenä päivänä viikossa 5-8 tuntia päivässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön osaavassa ja innostuneessa porukassa, kattavan perehdytyksen myyntityöhön sekä asiakaspalveluun.

Jos kaipaat kesätyöltäsi tekemisen meininkiä ja mahtavia työkavereita, laita hakemusta PDF- muodossa tulemaan CV:n kera osoitteeseen: toimisto@mansikkamies.fi

Kaikki myyntipisteemme näet "Myyntipisteet"-välilehdeltä. + Vantaan tilamyymälä.

Kerro selkeästi mihin myyntipisteelle haet. (esimerkiksi: Tilamyymälä Vantaa tai Prisma Laune)

Meille on arvokasta, jos pystyt tarvittaessa työskentelemään useammassa myyntipisteessä ja/tai työnkuvassa. Huomioithan, että ilman liitteitä lähetettyjä hakemuksia emme käsittele. Laita hakemukseen tarkasti ajanjakso/-jaksot, jolloin voit olla töissä (huomioi juhlat, lomamatkat ym. pakolliset menot).

Työsuhteessa noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Työvoimavaltaisella alalla emme pysty kilpailemaan kovimmilla palkoilla, mutta työn sisällössä olemme vahvoilla. 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan. 

Työaika: muu, osa-aikatyö.

Työn kesto: 1-3kk, satokauden ajan. 

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän sen mitä pikimmiten viimeistään 31.5.2022! Käsittelemme kaikki saapuneet hakemukset ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Mansikkatilaamme voit tutustua helposti Facebookista ja Instagramistamme.