Uutta mansikkapeltoa!

Kevät työt mansikkapaikalla ovat alkaneet jo ajoissa ja suurempina töinä tänä vuonna on peltoalan laajentaminen Hollolan Tennilään. Uutta mansikkapeltoalaa meille tulee tänä vuonna n. 36 hehtaaria! :) 

 

Olemme siitä todella innoissamme, vaikka töitä se tietää ja PALJON! Hollolan Tennilän pellolla meillä on meidän suurimmat mansikkapellot tällä hetkellä ja sieltä tuleekin myös tämän kesän suurin marjasato. 

 

12 hehtaaria mansikkapeltoa on jo valmista eli tarkottaen sitä, että rivit on tehty, kastelut on asennettu ja mansikan taimet on istutettu. Viimeisenä työnä on vielä välirivien oljitus. Seuraavat rivit valmistuvat parhaillaan ja kastelutyöt eli runkolinjonen asennus on aloitettu. 

 

Tässä kuvamateriaalia vielä pellolta. (kuvia klikkaamalla saat kuvat suuremmiksi)

 

Mukavaa kesän alkua ja muistakaahan tulla kesällä ostamaan mansikoita myyntipisteistämme! ;)