Fruit Logistica 2019

Lähdimme inspiroitumaan! 

 

Satokausi on päättynyt, talvi on tullut ja hommat vaihtuneet hieman erilaisimpiin työtehtäviin. Emme pääse tällä hetkellä pellolle hommiin, mutta teemme sitä ahkerammin työtä seuraavaan kesään. Töitämme on talvisin erilaiset kunnossapitotyöt, huoltotyöt sekä muut ylläpitoa tarvivat työt. Mietimme talvisin aina päämme puhki uusia ideoita, miten kehitämme itseämme ja miten olisimme parempia tänä vuonna 2019. Haluamme antaa parhaamme, tuottaa makeaa mansikkaa ja PALJON! 

 

Lensimme Saksaan Berliiniin Fruit Logistica 2019 messuille haalimaan ideoita. Talvikautena meillä on mahdollisuus miettiä syvemmin asioita, joita emme kerkeä miettiä kesäsin kiireen keskellä. Messuilta löytyi vaikka ja mitä! 

 

On hienoa nähdä miten maatalous, tuotanto ja koneet kehittyvät aina vuosien varrella. Messuilla kohtasimme uusia ideoita liittyen aina pakkausmateriaaleista koneisiin. Fruit Logistica messu on kansainvälinen suuri messutapahtuma, joka kerää asiakaskuntaa eri puolilta maailmaa. Oli sitten kyseessä marjan tai vihannesten viljeliöitä tai tukkukauppiaita. Kohtasimme uusia ihmisiä, loimme kontakteja.

Mansikanviljely sekä sen myynti ei ole vain sitä peltotyötä tai rekalla ajoa, vaan se on myös kaikkea muuta. Vaikka kesäkausi onkin ohi, työpäivät eivät. Rakastamme sitä mitä teemme ja haluamme onnistua siinä parhaamme mukaan ja ehkä vielä hippusen paremmin. 

 

Fruit Logistica antoi meille uutta intoa sekä rohkeutta mennä kevättä kohti! Tavoittelemme haaveitamme sekä ideoitamme yksi kerrallaan ja toivomme sen näkyvän myös tulevana mansikkakesänä 2019! 

 

Aurinkoista talven jatkoa teille ja muistetaahan tavoitella unelmia! ;)

 

T. Koivistoisen Mansikkapaikka