Uusi vuosi, uudet kujeet!

Mitä meille kuuluu nyt? Miten viime vuosi meni? Onnistuimmeko? 

Monesti mietimme noita kysymyksiä yhä uudelleen ja uudelleen, ja tässä teille vastaus aikaisempiin kysymyksiin:

Meille kuuluu todella hyvää! Olemme täynnä intoa ja täynnä ideoita, joita haluamme päästä toteuttamaan tänä vuonna 2019! Meillä meni viime vuosi kuumasta ja kuivasta kesästä huolimatta yllättävän hyvin. Kuivuus meinasi tehdä kepposet, mikä hieman näkyi mansikan koossa, mutta aurinko osasi kuitenkin taas tänäkin vuonna tuoda makeuden mansikoihin! Mansikat kypsyivät ennätystahtia ja yritimme parhaamme mukaan pysyä sen perässä. Viime kesä oli rankka, mutta me onnistuttiin! Onnistuimme selättämään kuuman ja raskaan kesän, onnistuimme kastelemaan peltojamme ilman, että vesi loppui ja onnistuimme viime kesästä teidän kaikkien asiakkaiden ansiosta.

Ilman kesää, ei olisi mansikoita. Ilman mansikoita, ei olisi kesää. Ilman asiakkaita, ei olisi Koivistoisen Mansikkapaikkaa. 

 

Olemme kiitollisia siitä, mitä me saamme tehdä ja mitä saamme antaa kaikille: makeita, tuoreita ja ihania mansikoita! Me rakastamme kesää ja työskentelyä mansikkapelloilla. Siihen olemme kasvaneet. 

 

Tänä vuonna pyrimme tekemään VIELÄ PAREMMIN, mitä viime vuonna. Haluamme uudistua ja kasvaa vuosien edetessä sekä aina tuomaan jotakin uutta uuteen vuoteen! 

 

Jää toki seuraamaan vielä meitä, sekä tutustumaan uusiin kotisivuihin! Jos sinulla on jotakin parannusehdotuksia, kerro niistä meille! Palautetta pääset antamaan helposti Yhteystiedot- osien kautta täyttämällä sivun alapuolella olevan lomakkeen. :)

 

Terkuin: Koivistoisen Mansikkapaikka